Etsitkö kiinnostavia kesätöitä? Hae töihin Veslatecille!

Veslatec hakee useita kesätyöntekijöitä kesälle 2023 sekä Vaasaan että Poriin. Jos haluat päästä osaksi eteenpäin menevää teknologiayritystä, laita hakemus tulille. Meillä pääset näyttämään sisäisen talenttisi ja luomaan mainetta ilman aiempaa työkokemusta.

Toivomme sinulta työintoa, oppivaa asennetta ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä hoidetaan työt jämptisti, mutta muuten hommat rullaavat omalla painollaan. Meillä hymyt näkyvät ja nauru kuuluu.

Miksi hakea Veslatecille?

Uskomme, että työn tekeminen motivoi, kun omalla työllä on tarkoitus; Kun tekee työtä, johon on luontainen kiinnostus, työssä on sopivasti haastetta ja sen tekeminen on kivaa. Meillä kaikki ovat sitoutuneet yhteiseen tekemiseen ja vielä nauttivatkin siitä. Veslatecilla työskentelee yhteensä n. 40 henkilöä Vaasassa ja Porissa.

Pääset tekemään metallialan hommia laidasta laitaan. Kesätyöntekijät pääsevät tekemään esimerkiksi laserleikkausta, särmäystä, jälkityöstöä ja kokoonpanoa. Työ on vuorotyötä ja töissä käydään pääasiassa maanantaista perjantaihin.

Työvälineet ja työskentelyolosuhteet ovat viimeisen päälle. Tarjoamme puhtaan, valoisan ja raikkaan ympäristön. Ilmastointi toimii kesähelteelläkin ja saat pitää lakisääteiset tauot.

Johtaminen on korkeatasoista. Tiedät joka päivä, mitä teet ja mitä sinulta odotetaan. Aika ei kulu sähläämiseen.

Muutkin työnantajat arvostavat meiltä saamaasi työkokemusta. Voit olla niin kuin Oskari ja kirjoittaa kesätöiden jälkeen ansioluetteloosi, että sinulla on kokemusta teollisuudesta, eri teknologioista ja olet saanut vastuuta.

Jos työsi sujuu toivomallamme tavalla, meillä on mahdollisuus jatkaa töissä syksylläkin, tai vaikka koulun loma-aikoina.

Hakeminen

Voit hakea Veslatecille, jos olet täysi-ikäinen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille 30.4.2023 mennessä.

Jos haluat töihin Poriin, laita hakemus Jarille. Jos haluat töihin Vaasaan, laita hakemus Janille. Lisätietoja voi kysyä soittamalla, sähköpostilla tai WhatsAppilla.

Tule kesätöihin Veslatecille – meillä pääset näyttämään kykysi!

Jani Poikkimäki (Vaasa)
+358 46 851 4828
jani.poikkimaki@veslatec.com
Jari Vuorinen (Pori)
+358 400 811 834
jari.vuorinen@veslatec.com

Katso täältä, mitä mieltä Lauri on Veslatecilla työskentelystä!