Etsimme särmääjiä Vaasaan ja Poriin – hae nyt!

Tarjoamme töitä Vaasan ja Porin yksiköissä useammalle särmääjälle. Odotamme innoissamme, että saamme juuri sinut työkaveriksi!

Meillä on uusinta huutoa olevat koneet ja modernit työskentelyolosuhteet, eikä työkavereissakaan ole valittamista. Meillä pääset osaksi menevää ja hyväntuulista porukkaa. Toimintamme on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina huimasti, joten sinun osaamisellesi on kysyntää.

Totta puhuen meitä ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi pätkääkään työkokemusta – pääasia, että olet kätevä. Ja kätevällä tarkoitamme sitä, että asenne on kunnossa, olet oma-aloitteinen ja solahdat meidän rentoon porukkaamme.

Miksi hakea Veslatecille?

Vaikka et olisi koskaan kuullut, mitä särmääjä tekee, se ei ole este hakemiselle. Meillä työskentelyssä on se hieno juttu, että opetamme sinulle täysin uuden ammatin, kunhan vain olet halukas oppimaan. Me uskomme sinun kykyihisi.

Toisaalta jos olet kokenut konkari omassa ammatissasi, meillä saat mahdollisuuden loistaa ja kehittyä kunnioitetuksi mestariksi. Työnkuvasi on myös monipuolinen, sillä tulet todennäköisesti tekemään myös muita hommia ja kehittymään niissä.

Veslatecin työporukka on rento ja meillä on pilkettä silmäkulmassa. Johto on menossa mukana siinä missä muutkin, sillä meillä ei kumarrella titteleitä. Veslatecille kannattaa hakea siksi, että olemme alan edelläkävijä ja asiakkaat arvostavat tekemäämme jälkeä. Lisäksi meillä on myös pirskatin hauskaa. Kehitymme koko ajan ja olemme varma palkanmaksaja. Toisin sanoen meillä tapahtuu hallissa jatkuvasti, eikä työpäivän aikana tule tylsää. Kun työskentelet meillä, tiedät, että työlläsi on merkitystä ja saat arvostusta.

Vakituinen työpaikka

Työt ovat vakituisia ja kokoaikaisia, sillä etsimme kavereita, jotka haluavat olla meillä pitkään töissä. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että reissu Veslatecilla jää lyhyeen. Jos hommat sujuvat, olet meillä toden näköisesti töissä useita vuosia, kuten suurin osa työntekijöistämme. Meillä tehdään vuorotyötä.

Hae meille vaikka Whatsappilla

Särmääjäksi hakeminen on helppoa kuin heinänteko. Laita Tompalle Whatsappilla viestiä, soita tai laita sähköpostia. Pääasia, että toimit heti, sillä paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivat henkilöt löytyvät. Aloitusajankohta sovitaan yhdessä.

Kun otat yhteyttä, riittää, että kerrot itsestäsi vapaamuotoisesti. Meillä ei tuijotella todistuksia, sillä voit tulla meille oppimaan. Toki jos olet kokenut kaveri, kuulemme siitä mielellämme. Vastaamme myös sinun kysymyksiisi siitä, millaista työ on Veslatecilla.

Lisätiedot Tompalta:

Tom Bergström

Puh. +358 50 321 5626

tom.bergstrom@veslatec.com

Millaista Veslatecilla on olla töissä? Lue työntekijöidemme Mariannen ja Marian tarinat!