Veslatecin henkilökuntaa.

Kesätyöhaku käynnistyi! Hae töihin Veslatecille Vaasaan

Veslatec hakee useita työntekijöitä Vaasaan kesäksi 2024. Jos haluat päästä osaksi eteenpäin menevää teknologiayritystä, laita hakemus tulille saman tien, mutta viimeistään 30.4.2024.

Veslatecilla työskentelee yhteensä noin 40 henkilöä Vaasassa ja Porissa. Nyt haemme kesätyöntekijöitä Vaasan tehtaallemme. Meillä pääset näyttämään talenttisi jopa ilman aiempaa työkokemusta!

Mitä toivomme sinulta? Ainakin intoa oppia!

Uskomme, että työn tekeminen motivoi eniten, kun siihen on luontainen kiinnostus, se on sopivan haastavaa ja vieläpä kivaakin! Sinulla tulee olla ikää mittarissa vähintään 18 vuotta sekä aimo annos intoa ja oppimishaluista asennetta – ja miksei myös pilkettä silmäkulmassa.

Meillä työt hoidetaan aina jämptisti, mutta muuten hommat rullaavat omalla painollaan. Meillä hymy saa näkyä ja nauru raikua!

Mitä pääset tekemään Veslatecillä? Särmäystä, kokoonpanoa… You name it!

Meillä pääset kesätyöntekijänä tekemään metallialan hommia laidasta laitaan, kuten laserleikkausta, särmäystä, jälkityöstöä ja kokoonpanoa. Työ on vuorotyötä, ja töissä käydään pääasiassa maanantaista perjantaihin.

Työvälineet ja työskentelyolosuhteet ovat viimeisen päälle. Tarjoamme puhtaan, valoisan ja raikkaan työympäristön. Ilmastointi toimii kesähelteelläkin, ja saat pitää luonnollisesti sinulle kuuluvat tauot.

Johtaminen on vimpan päälle: Tiedät joka päivä, mitä teet ja mitä sinulta odotetaan. Aikaa ei kulu sähläämiseen.

P.s. Muutkin työnantajat arvostavat meiltä saamaasi työkokemusta: Meillä useana kesänä työskennelleen Oskarin sanoin:

”Urani kannalta on tosi iso juttu, kun voin sanoa hakukirjeissäni, että minulla on kokemusta teollisuudesta, tuotantoprosesseista ja olen saanut vastuuta.”

Spoiler Alert: Jos työsi sujuu ansiokkaasti, sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa töissä syksyllä, myös opiskelujen ohella!

Tutustu Veslatecillä työskennelleiden uratarinoihin

Hae kesätöihin viimeistään 30.4.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.4.2024 mennessä tuotantojohtaja Esa Kojolle sähköpostitse osoitteeseen esa.kojo@veslatec.com  

Lisätietoja voit kysyä soittamalla tai sähköpostilla suoraan Esalta!

Tule kesätöihin Veslatecille – meillä pääset näyttämään kykysi!

LISÄTIETOJA

Esa Kojo
+358 44 493 4419
esa.kojo@veslatec.com