Ismo Aukee esittelee Veslatecin ohutlevyosia

Jukolux

Veslatec valmistaa Jukoluxille valaisimien ohutlevyosia – ”Veslatecin toimitusvarmuus ja asiakaspalvelu ovat huipputasolla”, kertoo Jukoluxin toimitusjohtaja Ismo Aukee

Vaasassa toimiva Jukolux Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua haastavien teollisuus- ja ATEX-valaisin projektien kanssa. Valaisin valmistuksen lisäksi Jukolux tuottaa suunnittelu- ja asiantuntija palveluita öljy-, kaasu-, kemian-, paperi- ja metalliteollisuuden tarpeisiin. 

Yhteistyö Vaasassa ja Porissa toimivan Veslatecin kanssa alkoi vuonna 2019, kun Jukoluxilta tehtiin tiedusteluita koskien heidän tuotteidensa valmistamista. Veslatecilla tiedusteluun tartuttiin hanakasti ja tällä hetkellä Vaasassa valmistuu Jukoluxin vakioituja tuotteita. Lisäksi Veslatec auttaa Jukoluxin tuotekehitystoimissa ja niihin liittyvien protojen valmistamisessa.

– Hoidamme Jukoluxilla itse suunnittelun eli toimitamme Veslatecille mekaaniseen valmistukseen tarvittavat dokumentit. Saamme paluupostissa ehdotuksia tuotteiden valmistukseen liittyen, esimerkiksi jos Veslatecin mielestä jokin asia voitaisiin valmistaa tehokkaammin. Heidän omistautuneisuutensa näkyy tässä, kertoo Jukoluxin toimitusjohtaja Ismo Aukee.

– Veslatec on ollut aktiivisesti mukana meidän ALX, ALH ja ALT valaisimien levyosien ja mekaanisten kiinnikkeiden suunnittelussa. He tekivät meille tarvittavat prototyypit, jotta osien toiminnallisuus saatiin halutulle tasolle. Yhteistyö toimi niin hyvin, että päätimme siirtää myös vanhempien tuotteidemme levyosien valmistuksen Veslatecille. Paikallisuus on meille myös tärkeä arvo, painottaa Aukee.

Veslatec hoitaa valmistuksen ja palautteet nopeasti

Komponenttien valmistuksen siirtäminen Veslatecille nosti palvelun tasoa esimerkiksi joustavan valmistuksen ja valmistukseen liittyvien vinkkien muodossa. Verrattuna aiempaan, samalla hinnalla sai enemmän palvelua, josta Jukolux maksaa mielellään.

– Veslatecilla kuunnellaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Palautteet esimerkiksi komponenttien laadusta hoidetaan hyvin ja nopeasti. Meidän valaisimiemme asentaminen on suunniteltu vaivattomaksi, mutta yhdessä erässä kattokiinnikkeiden ruuvit eivät liikkuneet niin sulavasti kuin olisimme halunneet. Asiakkaamme saattaa asentaa 300 valaisinta ja jos joka toisen valaisimen asentaminen on hankalaa, niin se ei ole meidän puoleltamme hyvää palvelua. Palautteen jälkeen Veslatec hoiti tämän ongelman niin, että kattokiinnikkeiden laatu on jatkuvasti pysynyt halutulla tasolla.

Laatu, toimitusvarmuus ja hinta ovat Veslatecin vahvuuksia

Aukeen mukaan Veslatec on luotettava kumppani, jonka laatu, toimitusvarmuus ja hinta luovat yhdessä houkuttelevan paketin.

– Voisimme toki valmistuttaa komponenttimme edullisemmin esimerkiksi ulkomailla, mutta silloin laatu ja toimitusvarmuus ei varmasti olisi samalla tasolla kuin Veslatecin kanssa. Tämä on meille erittäin tärkeää, koska tuotteemme laadun tulee olla virheetöntä. Veslatecin intohimo työtä kohtaan näkyy myös asiakkaille erinomaisena palveluna. Saamme esimerkiksi ehdotuksia siitä, minkälaiset materiaalit toimisivat parhaiten komponenteissamme.

Toimitusvarmuus näkyy myös siinä, että komponentit ovat valmiita silloin, kun on luvattu.

– Jos Veslatec lupaa meille jonkin toimituspäivän, niin toimitusten perään ei tarvitse kysellä. Saamme vain ilmoituksen, että tilaus noudettavissa. Kaupan päälle saamme Veslatecilta myös vinkkejä sellaisista yhteistyökumppaneista, joista voisi olla meille hyötyä, päättää Aukee.

Lue lisää ratkaisuistamme!