Yritys

Veslatec

Meiltä saat vastauksen.

Jokaisen tuotteen kehittäminen alkaa kysymyksillä: Mitä? Miksi? Miten? Näihin kysymyksiin vastaaminen on helpompaa yhdessä.

Veslatec on teknologiakumppani, joka vie projektit kysymysten tasolta valmiiksi tuotteiksi. Asiakkaalla on näkemys siitä, mitä hän tarvitsee. Me suunnittelemme, miten tuotteet kannattaa valmistaa ja teemme ne omassa tuotannossamme.

Monipuolisten tuotantomenetelmiemme ansiosta asiakas saa meiltä kaikki työvaiheet. Suunnittelemme tuotteet alusta asti siten, että ne voidaan valmistaa fiksusti ja edullisesti. Tarjoamme kokonaisratkaisuja niin kone- ja laitevalmistajille, sähkö-, laiva- ja elektroniikkaenergiateollisuuden tarpeisiin kuin sairaalamaailmaankin.

Olemme Suomen huippuosaajia lasertyöstössä ja levytöissä, sillä pystymme tekemään koneillamme sellaisiakin tuotteita, joita laitevalmistajat pitävät mahdottomina. Ai miksi?

No siksi, koska haluamme. Kokeilemme ennakkoluulottomasti uusia ideoita ja viemme osaamisemme äärirajoille. Uskomme vahvasti, että suurin rajoittava tekijä on ihmisen oma mieli. Kun jokaista työntekijää arvostetaan ja luovuus kukkii, syntyy huipputuotteita.

Veslatec – From Answers to Action

Faktat

  • Perustettu 1989
  • Työntekijöitä n. 40 henkeä
  • Sijaitsee Vaasassa ja Porissa
  • Suunnittelu- ja myyntikonttori Asikkalassa

Veslatecin tiimi

Tom Bergström - Visionääri

Tomppa ei odottele ihmeitä, vaan tekee niitä. Numerot ovat Tompan kristallipallo, josta hän ennustaa tulevaa. Tompalla on ilmiömäinen kyky analysoida numeroita päässään ja tietää, mihin kannattaa satsata. Hänellä on rohkeutta visioida hulluistakin asioista, joihin muut eivät uskalla ryhtyä.

Jani Poikkimäki - Myyntitykki

Jani rakastaa asiakkaille soittelua ja ymmärtää puolesta sanasta, mitä asiakas tarvitsee. Hänen mielestään parasta hänen työssään on tavata hienoja ihmisiä. Jani on aina hyvällä tuulella ja näkee haasteissakin mahdollisuuden. Hän osaa sanoa oikeat asiat oikeaan aikaan ja kuunnella, mitä ihmisillä on sydämellään.

Aki Norrbacka - Teknologianero

Aki on Veslatecin Pelle Peloton, jonka aivot askartelevat jatkuvasti erilaisten keksintöjen parissa. Tekniset haasteet saavat hänet syttymään. Kun muut vielä miettivät, hän on jo piirtänyt hienot piirustukset, joilla tuotteet valmistetaan fiksusti ja edullisesti.

Osaava henkilöstö

Kuka tahansa voi ostaa koneita, mutta kaikki eivät osaa käyttää niitä – meillä osataan. Hyvät työntekijät ovat yrityksen suurin voimavara. Meillä vaikeatkin tehtävät otetaan vastaan haasteina, joihin löytyy aina ratkaisu. Meillä jokainen pääsee kehittämään omaa osaamistaan, sillä uskomme työntekijän omiin kykyihin.

Veslatec

Veslatecin yrittäjien vahvuusalueet täydentävät toisiaan, kun samoja asioita katsotaan monesta eri näkökulmasta. Se ei kuitenkaan vielä riitä. Tarvitaan koko työyhteisön tahtoa mennä samaan suuntaan. Ja meillähän tahtoa riittää.

Uskomme, että työn tekeminen motivoi, kun omalla työllä on tarkoitus. Kun tekee työtä, johon on luontainen kiinnostus, työssä on sopivasti haastetta ja sen tekeminen on kivaa. Meillä kaikki ovat sitoutuneita yhteiseen tekemiseen ja vielä nauttivatkin siitä. Jos joskus olet käynyt meillä, tiedät kyllä, mitä tarkoitamme. Meillä hymyt näkyvät ja nauru kuuluu.