Sähköteollisuus

KOTELOSARJAT, SUOJAKAAPIT JA MUUT RATKAISUT SÄHKÖTEOLLISUUDEN TARPEISIIN

Veslatec toteuttaa sähköteollisuuden tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaiden tarpeita.

Valmistamme asiakkaan toivomilla mitoilla esimerkiksi sähkö- ja automaatiokeskusten kotelosarjat ja suojakaapit sekä niiden sisälle tarvittavat mekaaniset osat, autolatauspistokkeiden seinätelineet ja erilaiset koteloratkaisut sähköteollisuuden tarpeisiin. Kun standardituotteet eivät riitä, meiltä löytyvät luovimmat ratkaisut.

Veslatecilta asiakas saa kaikki työvaiheet aina suunnittelusta ja valmistuksesta rei´ityksiin, niittauksiin, pintakäsittelyyn ja kokoonpanoihin. Kokoamme ja asennamme kaapin sisälle kaikki tarvittavat telineet ja kiinnikkeet. Näin asiakas saa tuotteet mahdollisimman valmiina ja voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Tarvittaessa voimme tulla paikan päälle kohteeseen katsomaan ja suunnittelemaan, millainen tuotteen pitää olla. Teemme tuotteesta suunnittelukuvat ja ehdotamme, miten tuote kannattaa valmistaa.

Miksi Veslatec?

Valmistamme tuotteet asiakkaan toivomien mittojen mukaisesti. Kotelot ja kaapit tehdään meillä valmiiksi, jolloin asiakkaan tarvitsee asentaa niiden sisälle enää sähkö- ja automaatio-osat. Meillä on rutkasti ideoita ja valmistusteknistä osaamista.

Esimerkkejä valmistamistamme tuotteista

  • Kotelosarjat
  • Suojakaapit
  • Sähköautojen latauspistokkeiden kotelot
  • Työkoneiden ohjauspaneelien kotelot
  • Kaappien ja koteloiden kiinnikkeet, telineet ja muut sisustukset