Suunnittelu- ja projektipalvelut

Suunnitteluprojektit asiakkaan tarpeiden mukaan

Teemme asiakkaillemme erilaisia suunnitteluprojekteja. Projektien laajuus vaihtelee yksittäisistä tuotteista koneenrakennukseen ja kokonaisiin tuoteperheisiin.

Asiakkaalla on näkemys siitä, mitä hän tarvitsee ja millainen tuotteen pitää olla. Me suunnittelemme, miten tuotteet kannattaa valmistaa ja teemme ne omassa tuotannossamme tai yhteistyössä kattavan yhteistyöverkostomme kanssa.

Moni osaa rakentaa toimivan tuotteen, mutta me otamme huomioon myös tuotteen valmistettavuuden, asennettavuuden ja toiminnallisuuden.

Meillä on pitkä kokemus erilaisista valmistusteknologioista. Kun valmistettavuus huomioidaan jo projektin alkuvaiheessa, säästetään rahaa ja vältytään turhalta työltä. 

Esimerkki suunnitteluprosessista:

Näin yhteistyömme toimii:

Ota yhteyttä, niin yhdistetään osaamisemme!

Veslatec suunnittelijan tukena

Teemme tuotteet myös valmiiden suunnitelmien pohjalta. Asiakas tietää parhaiten, millainen lopputuloksen pitää olla ja mihin käyttökohteeseen se tulee. Veslatec tukee suunnittelijaa siinä, miten tuotteet kannattaa suunnitella siten, että ne on järkevää ja edullista valmistaa.

Olemme valmistusteknologioiden asiantuntijoita ja meillä on pitkä kokemus sekä suunnittelusta että eri valmistusmenetelmistä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä meitä lähellä olevien yritysten kanssa. Tämän vuoksi osaamme valita valmistusketjuun täydentävät palvelut läheltä.

Tuotteet tulevat sitä edullisemmiksi, mitä aikaisemmin suunnittelija ottaa meihin yhteyttä. Näin vältymme turhalta työltä ja projekti pysyy aikataulussa. Nyrkkisääntömme on, että 15 minuutin puhelussa säästyy viikon työ!