Laivateollisuus

METALLIRAKENTEET LAIVOIHIN

Laivoissa tarvitaan erilaisia metalliosia, joita käytetään muun muassa sisustuksessa, pintarakenteissa, väliseinien runkorakenteissa ja eristemoduuleissa.

Laivateollisuuden projekteissa asiakkaalla on tyypillisesti rakennekuvat. Asiakas tarvitsee kuitenkin vastauksen seuraaviin kysymyksiin: miten tuotteet valmistetaan? Miten ne asennetaan ja kuljetetaan laivaan fiksusti?

Tulemme tarvittaessa paikan päälle tutkimaan, mitä ominaisuuksia tuotteilta vaaditaan. Sen jälkeen ideoimme ja suunnittelemme, miten tuotteet kannattaa valmistaa. Huomioimme tuotteen asennuksen jo suunnitteluvaiheessa. Asennuksen pitää sujua nopeasti, sillä laivassa on pienet tilat ja asennuksia tekee useampi henkilö yhtä aikaa.

Huomioimme lisäksi tuotteiden kiinnittämisen ja kuljetuksen järkevästi laivaan. Yksi ratkaisu onkin suunnitella tuote moduuleittain, jotta tuote saadaan laivan sisälle osina, ja se voidaan koota helposti paikoilleen.

Laadimme aina töillemme tarkan aikataulun ja budjetin. Valmistamme tuotteet omassa tuotannossamme tai yhteistyössä kattavan yhteistyöverkostomme kanssa.

Miksi Veslatec?

Veslatec on teknologiakumppani, joka vie projektit kysymysten tasolta valmiiksi tuotteiksi. Emme tee pelkästään leikkeitä, vaan osaamme kertoa, miten tuotteet kannattaa valmistaa, ja teemme ne omassa tuotannossamme.

Veslatecilta eivät ideat lopu kesken. Suunnittelemme tuotteet siten, että ne pystytään oikeasti toteuttamaan ja asentamaan. Tämä vaatii vankkaa valmistusteknistä osaamista. Asiakas saa meiltä kokonaisratkaisut valmiiksi tuotteiksi asti.

Esimerkkejä valmistamistamme tuotteista

  • Kattorakenteet
  • Väliseinien rakenteet
  • Eristysmoduulit
  • Erilaiset metalliset sisustuselementit