Sairaalaympäristö

sairaaloiden ja yleisten tilojen sisustustuotteet

Sairaalaympäristö asettaa omat vaatimuksensa tuotteiden valmistukselle. Me ymmärrämme, mitä nämä vaatimukset ovat. Tuotteiden pitää olla hygieenisiä, helposti puhdistettavia, visuaalisesti kauniita, eivätkä terävät reunat saa aiheuttaa haavoja.

Valmistamme sairaaloihin esimerkiksi wc-tilojen metalliosia, peilikaappeja, roskakoreja, paperipyyhetelineitä, wc-harjojen pidikkeitä ja käsidesiautomaatteja. Tuotteet voidaan pintakäsitellä antibakteerista ainetta sisältävällä pinnoitteella.

Valmistamme tuotteet yleensä muotoilijan piirustusten mukaisesti, mutta voimme suunnitella tuotteet myös alusta alkaen itse. Erityisosaamisemme on visuaalisesti kauniiden tuotteiden valmistuksessa, sillä tuotteet tulevat usein näkyvälle paikalle. Tuotteissa ei saa näkyä naarmuja, kolhuja eikä sormenjälkiä – tapaammekin sanoa, että henkilökuntamme käsittelee metallia ”prinsessahanskat” käsissä.

tuotekehitysprojektit julkisiin tiloihin

Valmistamiamme tuotteita menee myös muihin julkisiin tiloihin, kuten kirjastoihin ja uimahalleihin. Voimme myös osallistua erilaisiin tuotekehitysprojekteihin, joissa tuotteita kehitetään tai muotoillaan uudelleen käytännöllisyyden ja sisustustrendien mukaisesti. Tuotteiden suunnittelussa pitää aina ottaa huomioon loppukohde ja käyttöympäristö. Niiden pitää olla myös helposti asennettavissa.

Teemme tuotteet kokoonpantuina valmiiksi asti. Asennamme niihin tarvittavat ostokomponentit, kuten vivut, peilit, topparit, lukot, saranat, tulpat, magneetit ja teipit. Tarvittaessa lähetämme tuotteet suoraan loppukohteeseen valmiiksi pakattuina.

Miksi Veslatec?

Olemme valmistaneet kokonaisratkaisuja sairaalamaailmaan yli 15 vuoden ajan, joten ymmärrämme tuotteille asetetut vaatimukset. Yhteistyömme muotoilijoiden ja arkkitehtien kanssa sujuu mutkattomasti. Laskemme budjetin tarkasti, laadimme aikataulun ja ennen kaikkea pysymme niissä.

Osaamme käsitellä tuotteita siten, että niiden pinta pysyy visuaalisesti kauniina ja ne näyttävät keskenään samanlaisilta. Lupaamme, että tuotteet kestävät vuosikymmeniä.

Esimerkkejä valmistamistamme tuotteista

  • WC-tilojen metalliosat
  • Peilikaapit
  • Roskakorit
  • Paperipyyhetelineet
  • WC-harjojen pidikkeet ja kotelot
  • Käsidesiautomaatit