Tilaaminen

Veslatec Oy vahvistaa tuotteet viimeistäänet kahden arkipäivän aikana tilauksen tekemisestä (arkisin 08:00-16:00välisenä aikana). Yritysasiakkaat voi tilata tuotteita Veslateciltä verkkokaupasta, puhelimitse tai sähköpostilla. Käymme kauppaa vain voimassa olevan Y-tunnuksen omaavien yritysten kanssa.

Hinnat ja maksaminen

Hinnat ilmoitetaan euroissa (€) ilman arvonlisäveroa (alv 0%). Yritysasiakkailla maksuehto on 14 pv netto, tai asiakkaan kanssa erikseen sovittu maksuehto. Tarkastamme laskutusasiakkaiden luottotiedot ja tarvittaessa lähetämme ennakkolaskun, joka tulee maksaa ennen tilauksen toimittamista

Toimitus

Arvioitu toimitusaika varastotuotteille n. 3- 6 arkipäivää tilauksen vahvistamisesta. Tilaustuotteiden toimitusaika on pidempi ja annamme niistä toimitusajan tuotantotilanteen mukaan. Tuotteet toimitetaan arkisin  8-16 välisenä aikana. Vakiotoimitusehtonamme toimitus DAP, eli asiakkaan ilmoitettuun katuosoitteeseen (ovelle, portille tai lastauslaiturille). Vakiotoimitus ei sisällä perillekantoa tai muita lisäpalveluita.

Asiakkaan vastuu toimituksessa.

Rahtikustannukset

<200€            28€

201-400€      48€

401-600€      68€

601-1000€    88€

1001€>          Rahtivapaasti

Palautusoikeus

Veslatecin verkkokaupan tuotteilla on 14 pv palautusoikeus. Ota meihin aina yhteyttä ennen palautusta. (sales@veslatec.com) Asiakas vastaa tuotteen palautuskustannuksista.

Takuu

Veslatec myötää verkkokaupan tuotteistaan 12kk takuun, joka koskee materiaali ja valmistusvirheitä.

Tietosuoja

Veslatec Oy:lle on tärkeää huolehtia kävijöiden henkilötietojen yksityisyydestä. Noudatamme Suomen henkilötietolakia sekä EU:n tietosuoja-asetusta. Henkilötietoja käytetään vain asiakas- ja yhteistyökumppanuussuhteiden hoitamiseen sekä muuhun asiakastoimintaan, kuten viestintään ja yhteydenpidon helpottamiseen.