Veslatec edustaa alihankintamessuilla – tarjolla ratkaisuja ja kylmiä juomia

Viimeisen kahden vuoden aikana Veslatec on kasvanut vaativien kokonaisratkaisujen toimittajaksi. Veslatecilta saa nyt laajoja kokonaisuuksia aina ideoinnista suunnitteluun, valmistukseen, pintakäsittelyyn, automaatioon, sähköistykseen ja CE-merkintöihin.

– Olemme kehittyneet laserleikkeitä tarjoavasta yrityksestä isojen kokonaisuuksien toimittajaksi. Nämä kokonaisuudet sisältävät mekaanisia kokoonpanoja, automaatiota ja sähköistyksiä ja ne voidaan toimittaa suoraan loppuasiakkaalle, Veslatecin toimitusjohtaja Tom Bergström kertoo.

Veslatec lähteekin alihankintamessuille mukanaan ripakopallinen ratkaisuja asiakkaiden valmistuspulmiin.

Veslatec on kuljetuskärryjen paras räätälöijä Suomessa

Veslatec on tehnyt kuljetuskärryjen ja -vaunujen valmistamisesta taidetta. Heiltä löytyy vakiotuotteita, mutta käytännössä asiakkaat toivovat tuotteisiin usein muutoksia. Pienimmillään muutokset voivat olla esimerkiksi asiakasyrityksen logon lisääminen tuotteeseen tai suurimmillaan kuljetuskärryjen toimintatapaa muokataan asiakasyrityksen tarpeisiin sopivaksi.

– Olemme räätälöineet kuljetuskärryjä joillekin asiakkaillemme täysin heidän tarpeisiinsa sopiviksi esimerkiksi muokkaamalla kuljetustasojen toiminnallisuutta. Olemme myös valmistaneet kärryjä, joiden tulee kestää jatkuvaa lämpöaltistusta. Veslatecin kehitysjohtaja Aki Norrbacka kertoo.

Koska Veslatec hallitsee kärryjen valmistusprosessin alusta loppuun, pystyvät he myös optimoimaan valmistuksen kustannukset mielessä.

– Isoissa tilauksissa pienet purot muuttuvat isoiksi virroiksi eli pienetkin säästöt valmistuksen optimoinnissa voivat lopussa olla suuria, Norrbacka kertoo.

Veslatecilla on alihankintamessuilla kärryt mukana, joten asiakkailla on mahdollisuus päästä testaamaan kärryjä toiminnassa.

Veslatec brändi kasvaa ja kehittyy

Viime vuonna tehtyjen yrityskauppojen myötä Lännen Ohutlevy ja Veslatec yhdistyvät yhteisen Veslatec brändin alle.

– Täällä olemme yhtä perhettä ja sen tulee näkyä myös markkinointiviestinnässämme. Kasvumme on viime vuonna ollut huimaa ja jatkamme samalla kasvun tiellä myös tänä ja ensi vuonna. Henkilöstömme on joustanut ja opetellut paljon uutta, mikä on tietenkin hieno asia, Bergström summaa.

Kesällä 2022 Veslatecilla toteutettiin henkilöstökysely, jonka tuloksista moni yritys voisi olla ylpeä.

– Tulokset kertoivat, että työntekijämme viihtyvät ja ovat tyytyväisiä esimerkiksi osaamisensa tasoon ja koulutuksiin. Työkaverit myös auttavat toisiaan käytännössä aina ja se onkin tärkeää työviihtyvyyden kannalta. Saimme myös palautetta kehityskohdista ja se on tärkeintä palautetta, mitä voimme saada. Näin pystymme kehittämään työviihtyvyyttä vieläkin paremmaksi, Bergström päättää.