Veslatecilta saa nyt suojakaappeja ja kotelosarjoja asiakkaan toivomilla mitoilla

Veslatecin ja Lännen Ohutlevyn yhdistymisen myötä omien tuotteiden valikoima kasvaa. Veslatecilla on Laserboy-tuoteperhe, joka koostuu lavavaunuista, rulla-alustoista, käsidesiautomaateista ja tehdasturvallisuustuotteista. Tämän lisäksi uutuutena on Finmeca-tuoteperhe, johon kuuluvat kotelosarjat ja suojakaapit sähkö- ja automaatioteollisuuteen sekä tarvikelaatikot, kehikkorakenteet, tikastuki ja räätälöidyt tuotteet.

–Tuoteperheet täydentävät toisiaan, sillä osa tuotteista on suunnattu samalle asiakaskunnalle, kuten sähkö- ja automaatioteollisuudelle. Osa tuotteista taas on suunnattu aivan uusille asiakasryhmille, minkä ansiosta tavoitamme uusia asiakkuuksia, Veslatecin toimitusjohtaja Tom Bergström kertoo.

Tuotekehityksessä sama lähtökohta

Vaikka Laserboy- ja Finmeca-tuotteiden käyttötarkoitukset ovat erilaisia, tuotekehityksessä on sama lähtökohta, joka toimii punaisena lankana tuotteiden välillä.

– Lähtökohtanamme on valmistaa tuotteita, joita asiakkaat tarvitsevat joka päivä, mutta joita ei ole markkinoilla saatavilla sellaisenaan, eikä niitä asiakkaan kannata valmistaa itse. Kun tuotteet saa meiltä, kaikki voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa, Bergström sanoo.

Bergströmin mukaan esimerkiksi Laserboy-lavavaunut ovat varsinainen hittituote, sillä niitä on myyty räätälöityinä yrityksen omilla logoilla ja väreillä. Myös sähkö- ja automaatioteollisuuteen suunnatut Finmeca-suojakaapit ja kotelosarjat ovat erikoistuotteita, sillä ne voidaan räätälöidä asiakkaan toivomien mittojen ja värien mukaan.

–Meidän tuotannossamme tuotteita voi tehdä joustavasti tarpeen mukaan. Teemme esimerkiksi kotelosarjat re´itettyinä, erikoisovilla tai muuten muokattuina, Porin yksikön liiketoimintajohtaja Jari Vuorinen kertoo.

Veslatecilla uskotaankin, että joustavuus ja tuotteiden muokkaaminen asiakkaan tarpeisiin on tulevaisuuden trendi. Yritys kehittää omia tuotteita jatkuvasti alihankintabisneksen rinnalla.

Kaikki Finmeca-tuotteet voidaan räätälöidä

Finmeca-tuotteista kotelosarjat ja suojakaapit on suunniteltu sähkö- ja automaateollisuuteen. Kotelosarjojen sisälle voidaan upottaa sähkökomponentteja ja automaatiota. Suojakaapit suojaavat kotelosarjoja esimerkiksi trukkiliikenteeltä tai roiskeilta. Räätälöitävyyden ansiosta sähköistystä ja automaatiota ei tarvitse suunnitella enää kotelosarjan mukaan, vaan kotelosarja tehdään sopimaan sähköistykseen ja automaatioon.

Finmeca-tarvikelaatikot on tarkoitettu auton peräkärryn tai mönkijän perään. Laatikot ovat kestäviä ja niihin mahtuu esimerkiksi raivaussaha ja polttoainekanisteri. Myös tarvikelaatikoita tehdään asiakkaan toivomilla mitoilla.

Finmeca-kehikkorakenteet on suunniteltu esimerkiksi kasvihuoneen tai pihavaraston kehikoksi. Kehikot ovat muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna vankkarakenteisia.

– Olemme toimittaneet kehikon esimerkiksi golf-simulaattorille, jolloin kehikon päälle asetettiin pressu. Kehikkoja on mennyt myös pihavarastoiksi, jolloin olemme koonneet seinät puusta. Kehikkoja on helppo rakentaa myös niin, että esimerkiksi puolet mökistä tulee kasvihuoneeksi ja puolet pihavarastoksi, Vuorinen sanoo.

Lisäksi Finmeca-tuoteperheeseen kuuluu tikastuki, jolla tikkaat saadaan ulospäin seinästä. Näin rännien putsaaminen ja katolle kiipeäminen on helpompaa. Finmeca-tuotteisiin kuuluu myös räätälöidyt metallituotteet.

– Valmistamme  esimerkiksi räätälöityjä pyörätuoliramppeja, joilla ikäihmiset pääsevät pyörätuolilla sisälle. Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää, niin mietimme ratkaisut yhdessä, Vuorinen kehottaa.

Katso Finmeca-tuotteet.

Katso Laserboy-tuotteet.

Ota yhteyttä:

Antero Wallius

Puh. +358 40 052 8505

antero.wallius@veslatec.com

Sami Latva-Risku

+358 40 503 0424

sami.latva-risku@veslatec.com

Laserboy-tuoteperhe:

 • Lavavaunut
 • Rulla-alustat
 • Desives-käsidesiautomaatit
 • Törmäyssuojat
 • Kierteytysautomaatti (tulossa)

Finmeca-tuoteperhe:

 • Suojakaapit
 • Kotelosarjat
 • Tarvikelaatikot
 • Kehikkorakenteet
 • Tikastuki
 • Räätälöidyt tuotteet, esim. pyörätuolirampit.