Eurolava

Maailman parhaat lavavaunut on suunniteltu kestämään jopa 900 kiloa

Veslatecin lavavaunut ovat hyvin kestäviä ja muunneltavissa lähes loputtomasti. Ne sopivat mainiosti esimerkiksi teollisuuden työtasoiksi. Myyntijohtajamme vastaa artikkelissa viiteen kuumaan kysymykseen koskien lavavaunujamme.

Lavavaunut, kuljetuskärryt… Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja ne ovat myös yksi tärkeimmistä lippulaivatuotteista Veslatecilla. Eikä turhaan, sillä kokonaan Suomessa valmistettavat lavavaunut on kehitetty maailman parhaiksi, kertoo Veslatecin myyntijohtaja Jani Poikkimäki.

Mikä tekee sitten Veslatecin lavavaunuista niin tasokkaita, että niitä voidaan kuvata maailman parhaiksi?

– Kuljetusvaunumme tehdään aina teräksestä. Siksi ne ovat niin tukevia ja kestäviä ja soveltuvat erinomaisesti hyvin raskaalle kuormalle. Monet asiakkaamme ovat kertoneet päätyneensä meihin, sillä tavalliset vaunut eivät tahdo kestää tuhatta, saatikka edes 500 kiloa, Poikkimäki aloittaa.

Veslatec tarjoaa standardituotteinaan 500 sekä 900 kiloa kestäviä teho- ja eurolavakärryjä. Renkaiden merkitys on varmasti näin painavia lasteja kestävissä vaunuissa erityisen tärkeää?

– Kyllä, renkaat ovat kaiken a ja o. Vaunuissamme onkin hyvin rullaavat pyörät, jotka voi myös lukita. Renkaita on saatavilla koon ja kantavuuden mukaan. Moni tilaakin myös täysin räätälöityjä vaunuja esimerkiksi pienemmillä mitoilla, Poikkimäki kertoo.

Millaisia räätälöintivaihtoehtoja Veslateciltä sitten löytyy lavavaunuille?

– Meille tuotteen räätälöinti asiakkaan toiveiden mukaan ei ole temppu eikä mikään! Lavavaunut saa tilattua esimerkiksi omilla logoilla, väreillä ja mitoilla. Vaunuihin on saatavilla myös erilaisia lisäosia, kuten kahva, josta vaunua on helppo liikutella tai vaikkapa reunat. Huomioimme käyttökohteen myös materiaalivalinnoissa, Poikkimäki tarkentaa.

Keille lavavaunut sopivat parhaiten?

– Lavavaunut sopivat monikäyttöisyydessään lähes minne vain, kuten metalli- ja puuteollisuuteen, sairaaloihin, logistiikkakeskuksiin ja kauppoihin. Käytännössä käyttökohteet ovat rajattomat. Suosittelemme lavavaunujamme minne vain, missä tarvitaan ergonomisia ja äärimmäisen kestäviä työntövälineitä. Ne myös tehostavat tuotantoa, sillä kärryä voi käyttää liikuteltavana työtasona, Poikkimäki lisää.

Toimitetaanko vaunu valmiiksi koottuna?

– Toimitamme mielellämme vaunut valmiiksi koottuna. Olemme suunnitelleet lavavaunut kuitenkin mahdollisimman helpoiksi koota myös itse. Kokoaminen kestää vain noin puoli tuntia! Poikkimäki lupaa.

Tutustu lavavaunuihin tarkemmin verkkokaupassamme.

Kiinnostuitko lavavaunuista? Ota yhteyttä Janiin ja jatketaan keskustelua!

Jani Poikkimäki, kasvokuva.

Jani Poikkimäki
Myyntijohtaja
Puh. +358 46 851 4828
jani.poikkimaki@veslatec.com