Veslatec uudistuu – uudet verkkosivut, koulutusta ja koneinvestointeja

Veslatecin uudet verkkosivut on avattu osoitteessa www.veslatec.com. Samalta sivulta pääsee Veslatecin uuteen verkkokauppaan.

Verkkosivut ovat osa Veslatecin brändiuudistusta. Veslatec yhdistyi Lännen Ohutlevyn kanssa keväällä 2021, mutta tästä lähtien yritys toimii ainoastaan yhden yhtenäisen Veslatec-brändin alla.

– Halusimme yhdistää koko markkinointiviestinnän. Tarvitsimme uudet verkkosivut, sillä niiden pitää pysyä ajan tasalla siinä, mitä oikeasti teemme. Olemme kehittyneet valtavasti viimeisen vuoden aikana, joten myös verkkosivut tuotiin tähän päivään, Veslatecin toimitusjohtaja Tom Bergström kertoo.

From Answers to Action

Uusilla verkkosivuilla tuodaan entistä enemmän esille Veslatecin tarjoamaa kokonaispalvelua. Veslatec on asiakkaan teknologiapartneri, joka toteuttaa kaiken suunnittelusta ja ideoinnista valmistukseen ja isoihin kokoonpanoihin asti. Tätä kuvastaa myös Veslatecin uusi lupaus ”From Answers to Action.” Projektit alkavat usein kysymyksillä, joihin Veslatecilta saa sekä vastaukset että toteutuksen.

–Olen aina sanonut, että Veslatec on palveluyritys. Etenkin viime vuosien aikana olemme kehittyneet laserleikkaajasta kokonaispalveluiden tarjoajaksi ja voimme tehdä projektit alusta loppuun asti.

Uusissa verkkosivukuvissa ja videoissa haluttiin tuoda esille Veslatecin henkilöstöä, joka on tärkein yrityksen voimavara. Myös Laserboy on menossa mukana.

– Laserboy on meille hyvän fiiliksen tuoja ja tärkeä työkaveri. Haluamme säilyttää leikkisyyden markkinointiviestinnässämme tulevaisuudessakin.

Koulutuksia ja uusia investointeja

Viimeisen vuoden aikana Veslatec on panostanut toimintatapojen yhtenäistämiseen Vaasassa ja Porissa.

– Alkuvuosi on ollut kovaa kasvua ja kasvu jatkuu loppuvuonnakin. Panostamme nyt varsinkin henkilöstön kehittymiseen. Tavoitteenamme on, että osaamisemme on tällä alalla maailman parasta.

Loppuvuonna luvassa on koulutusta niin Veslatecin johdolle kuin työntekijöillekin. Lisäksi Veslatec investoi uuteen teknologiaan ja tuotantokoneisiin, kuten särmäyskoneisiin.

– Henkilöstön kouluttaminen ja investoinnit pitävät meidät kehityksen aallonharjalla. Kun osaamisemme on huippuluokkaa, voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.